Water Villas Eiland

Het waterplan rond Water Villas Bonaire

Op deze foto ziet u dat Water Villas Bonaire aan de Caribische Zee ligt, in een lagune met diverse landtongen. De vaardiepte rond de schiereilandjes is circa 1,50 m (vooralsnog geen staandemastroute!) en de kanalen bieden een open doorgang naar de oceaan.

(Klik op de foto's voor een grotere versie)

Water Villas Bonaire: comfortabel wonen in het hart van het eiland

Dit prestigieuze project ligt in het hart van de westkant van Bonaire, op een steenworp afstand van de Caribische Zee en de tropische stranden Te Amo Beach, Donkey Beach en Bachelor's Beach.

Ontspannen, genieten op een strandbed onder een parasol, op de porch van uw eigen woning op Bonaire, dat sinds 2010 een (bijzondere) Nederlandse gemeente is, met alle rechten en voordelen voor u als woningbezitter!

Tijdens de bouw werd de verkoopnaam 'Bahia' gebruikt voor dit project. Om echter de bijzondere ligging aan een directe vaarweg richting open water te benadrukken, is na oplevering voor de naam Water Villas Bonaire gekozen.

Centrale ligging

Water Villas Bonaire is zeer centraal gelegen in het hart van dit tropische stukje Nederland. Vanaf het vliegveld Flamingo Airport zijn de villa's binnen enkele minuten te bereiken. De hoofdplaats Kralendijk is ongeveer 5 minuten rijden en de Caribische Zee met haar beroemde koraalriffen en geweldige kantduiklocaties, is op loopafstand gelegen.

Kortom: een ideale ligging om optimaal van Bonaire te kunnen genieten!


Neem contact op!

Bel: (050) 547 22 22 Aanmelden nieuwsbrief Zoek een locatie Stuur een email
Translate this site in:
Click for Bonaire Forecast
Vluchtaanbod Bonaire

Webcam Bonaire

Webradio BonaireDe tijd in Bonaire
AM: 0-12 uur PM: 12-24 uur